Za sva ona mesta gde je neophodan visok stepen higejene i efikasna zaštita od patogenih mikroorganizama.

 

IMAMO REŠENJE !


ECOLIT HOCl - biocidna sredstva na bazi Hipohloraste kiseline


Naša ECOLIT HOCl biocidna sredstva na bazi Hipohloraste kiseline (HOCl) dobijena najsavremenijom inovativnom tehnologijom iz oblasti elektrohemije, namenski su osmišljena i dizajnirana na način da u zavisnosti od specifične primene, mogu BRZO, EFIKASNO i BEZBEDNO da odgovore svim vašim zahtevima. 

Testirani na najzahtevnije uslove primene (uslove visokog organskog opterećenja) i sa vremenom delovanja do 1 minuta na većinu poznatih patogena, ECOLIT HOCl proizvodi predstavljaju jedino logično i prihvatljivo održivo rešenje, bilo da se radi o primeni u profesionalne svrhe ili za potrebe u lične svrhe.

U komercijalnim pakovinjima zapremina 1, 5 i 20 Litara, ECOLIT HOCl proizvodi u potpunosti će zadovoljiti potrebe malih privrednih potrošača koji nemaju ekonomski interes da za svoje potrebe instaliraju nezavisne generatorske jedinice za dobijanje Hipohloraste kiseline (HOCl) na mestu i po potrebi.

ENVIROLYTE - industrijski generatori za dobijanje Hipohloraste kiseline na mestu i po potrebi


ENVIROLYTE generatorske jedinice su potpuno automatizovani uređaji, dizajnirani na način da odgovore zahtevima naših kupaca koji imaju potrebu za većim količinama aktivnog rastvora u cilju dobijanja neutralnog anolita. Potpuna automatizacija i jednostavni operativni postupci predstavljaju dodatne prednosti brzoj isporuci bezbednog i brzo delujućeg dezinfekcionog sredstva sa superiornim svojstvima - Hipohlorastoj kiselini (HOCl).

ENVIROLYTE generatorske jedinice predstavljaju ekonomski i funkcionalno idealan izbor za velike industrijske potrošače koji svakodnevno imaju potrebu za velikim količinama skupih i često dovoljno neefikasnih i toksičnih hemikalija koje svakodnevno koriste u okviru tehnoloških procesa za dezinfekciju površina, procesne opreme, pribora i svojih zaposlenih.

U zavisnosti od specifičnih potreba, ECOLIT DOO nudi generatorska rešenja koja proizvode već od 40, pa do 6000 Litara biocidne tečnosti na sat.

ENVIROLYTE generatorske jedinice svoju nezamenjivu primenu nalaze u prehrambenoj i mesno-prerađivačkoj industriji, klanicama, proizvodnji i flaširanju vode za piće, uzgoju i preradi voća i povrća, proizvodnji jaja i živinarstvu, stočarstvu, poljoprivredi i holtikulturi ... hotelijerstvu, za dezinfekcijiu bazenskih voda, dezinfekcioni tretman pijaće vode i za tretmane otpadnih voda. 


 DEZINFEKCIJA VAZDUHA za zatvorene prostore


Posebno smo ponosni na činjenicu da posle višegodišnjeg i sveobuhvatnog istraživačkog rada koji je zvanično potvrđen 2023. godine, ECOLIT DOO je među prvima u svetu koji može da ponudi patentirano i revolucionarno rešenje za potrebe dezinfekcije vazduha (a samim tim i svih pripadajućih površina) u zatvorenim prostorima zapremine do 200.000 m2, a kroz postojeće centralne ventilacione sisteme (HVAC).

Instaliranjem jednog ovakvog sistema, zatvoreni prostori se pretvaraju u BIOSIGURNE ZONE u kojima bakterije i virusi ne mogu da opstanu, a rizik da se infekcije prenesu respiratornim putem, svedene su na "0".

Bolnice, veliki tržni centri, poslovne zgrade, aerodromi, prehrambeno-industrijski objekti, farme ... sve se to u roku 24 sata pretvara u SIGURNE ZONE, apsolutno bezbedne od prisustva bioloških agenasa.   

Budućnost dezinfekcije je već stigla !

Ponosni smo što je ECOLIT DOO među prvima u svetu dobio pravo da na našem tržištu ponudi održivo rešenje za potrebe dezinfekcije vazduha u zatvorenim prostorima.

Mi smo proizvođači posvećeni potrebama svojih klijenata.