Jedinstvena i superiorna rešenja      za zaštitu od bioloških agenasa         

             


Razumeli smo da su bezbednost, efikasnost, ekonomičnost i održivost važni faktori kada je u pitanju izbor pravog rešenja za dezinfekciju. Zato smo se pobrinuli da naša ponuda bude podjednako bezbedna za ljude, životinje i biljke.

Ecolit biocidna rešenja za specifičnu primenu dovoljno su snažna da efikasno eliminišu patogene i ujedno održiva za dugoročnu dobrobit i zdravlje okruženja u kome živimo. 

Implementacijom i primenom najsavremenije tehnologije iz oblasti elektrohemije, proizveli smo elektrohemijski aktiviranu vodu (ECAW), poznatu još i pod nazivom ANOLIT , a čija je aktivna komponenta Hipohlorasta kiselina (HOCl).

Koresteći se naprednom patentiranom tehnologijom zasnovanom na biomimikrijskim principima, u mogućnosti smo da proizvedemo čistu Hipohlorastu kiselinu (HOCl) u stabilnim koncentracijama koje nam omogućavaju da na brz, efikasan i bezbedan način u svakom trenutku  odgovorimo najstrožim higijenskim zahtevima i potencijalnim pandemijskim scenarijima.

U slučajevima gde je neophodno brzo i efikasno delovanje u cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti ljudi, životinja i biljaka, kao i zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda, bez obzira da li se radi o preventivnom delovanju, suzbijanju ili saniranju, naš stručni tim ima rešenja i može odgovoriti svim vašim potrebama i zahtevima.

U saradnji sa međunarodno relevantnim stručnjacima, sopstvenim znanjem i entuzijazmom, našim namenskim proizvodima i jedinstvenom tehnološkom ponudom napredne generacije, zaokružili smo ponudu BRZE, BEZBEDNE, EFIKASNE I EKONOMSKI ISPLATIVE dezinfekcije i preventivnog delovanja protiv patogenih mikroorganizama, kako na  POVRŠINAMA, tako i za potrebe dezinfekcije pijaćih i otpadnih VODA, ali i VAZDUHA u zatvorenim prostorima, uz automatizovan dvadesetčetvorosatni monitoring (24/7) predhodno zadatih parametara kvaliteta istog, zapremine prostora do 300.000 m3

I u tome smo za sada jedinstveni u svetu.

 

ECOLIT DOO raspolaže sofisticiranim tehnološkim rešenjima koja nam omogućavaju da u svakom trenutku možemo odgovoriti na specifične zahteve naših kupaca i snabdeti ih čistom Hipohlorastom kiselinom u pH rasponu 2.5 - 7.5 i FAC (slobodnim aktivnim hlorom) 0,01 - 0,5% , bez obzira da li se radi za potrebe u oblasti zdravstva, farmaceutske, prehrambene industrije ili sistemima za javno snabdevanje pijaćom vodom i tretmanom otpadnih voda.   

Kontrola patogena

Prepoznavanje gde se nalaze patogeni može biti teško. Osnovno razumevanje proizvodnih procesa, tretiranja podova i površina, drenažnih i pristanišnih mesta, može pomoći u kontroli. ECOLIT DOO ima širok spektar rešenja za kontrolu patogena zajedno sa podrškom za validaciju vaših sanitarnih protokola. Odabir ispravnih hemikalija i procedura osigurava najbolju praksu.


Hortikultura

ECOLIT DOO je predvodnik u efikasnosti i dugotrajnoj redukciji za dezinfekciju prostora i proizvoda. Radićemo sa vašim operativnim timom na implementaciji pravog rešenja uz koje ćete biti u mogućnosti da poboljšate prinos i kvalitet vaših proizvoda, produžite rok trajanja i pri tom ostvariti značajne uštede.


Agrokultura

Svaki sektor ima svoje zahteve, propise i ograničenja. Od mlekara do stočnih i živinarskih farmi. U svom asortimanu, ECOLIT DOO nudi odgovarajuće proizvode za potrebe industrije. Dezinfekcija tvrdih površina, omagljivanje, kontinuirani tretman vazduha u zatvorenim prostorima, dezinfekcija i prečišćavanje vode za piće, tretman otpadnih voda.


Prečišćavanje pijaće vode i tretiranjeotpadnih voda

Zaštita naše životne sredine sa bezbednom i netoksičnom hemijom je od suštinskog značaja. Naš ANK Neutralni Anolit je pogodan za vodu koja se koristi za piće, za vodu iz prihvatnih rezervoara i bazena, za javne i privatne bazene za kupanje, kontrolu neprijatnih mirisa i još mnogo toga. Bez oštrih efekata karakterističnih za konvencionalne hemikalije.


Prerada hrane

Bezbednost hrane je najvažnija za uspešan posao sa hranom. ECOLIT DOO može pomoći stručnim savetima o sanitarnoj bezbednosti i kontrolama kako bi se sprečili rizici. Ovo uključuje podršku procedurama i praksama čišćenja, sprečavanje opasnosti od patogena, alergena, čistoću površina i opreme za hranu. Imamo rešenja koja su pogodna od sirovog do prerađenog proizvoda.


CIP

Kada je reč o čišćenju unutrašnjih površina cevi, sudova i proizvodno - procesne opreme bez potrebe za rastavljanjem delova, ECOLIT DOO poseduje efikasna i ekonomična CIP rešenja, biocidno sredstvo i uređaje za uklanjanja neželjenog biofilma.


BENEFITI DEZINFEKCIJE ANOLITOM

200

godina je prošlo od kako se proučavaju i istražuju blagodati Hipohloraste kiseline (HOCl) u svom tečnom stanju.

Njena superiornost i efikasnost sada su  i zvanično potvrđeni u gasovitom stanju, a što predstavlja svojevrsnu revoluciju i ogroman pomak u cilju sprečavanja prenošenja zaraznih bolesti i stavljanja pod kontrolu patogenih mikroorganizama u  zatvorenim prostoroma poput zdravstvenih, obrazovnih,  stambenih, poslovnih, ugostiteljskih i sportsko-rekreativnih ustanova na način kontinuiranog, kontrolisanog i automatizovanog procesa dezinfekcije kroz centralne ventilacione sisteme (HVAC).

"Činjenica da zapravo imamo problem sa higijenom evidentna je iz činjenice da su mere kao što su obavezno nošenje maski, zabrana kontakta i zatvaranje dovele do pada broja incidencija. Međutim, centralni put prenosa preko čestica aerosola u vazduhu može se samo neadekvatno prekinuti ovakvom metodom. Ovde oji metoda aktivnog prečišćavanja vazduha nudi atraktivnu komplementarnu metodu uspostavljenim procedurama kao što su ventilacija i filtriranje."
Prof. Dr. med. Clemens Bulitta, Working Group on Hospital Construction and Air Technology of the DGKH, Head of the Institute for Medical Technology at the Amberg Weiden Technical University 
„Postojeće studije oji o smanjenju opasnosti koju predstavljaju patogene klice u vazduhu u zatvorenom prostoru čine čvrstu osnovu za prepoznavanje HOCl kao biocidnog agensa za bezbedno prečišćavanje vazduha. Sa medicinske tačke gledišta, proces oji daje važan komplementaran doprinos. za obuzdavanje globalne pandemije korone“.
Univ.-Prof. Dr. Felix Herth, Head of the Thorax Clinic at the University of Heidelberg
"Naši laboratorijski testovi potvrđuju visoku biocidnu efikasnost oji procesa. U vazduhu merimo stopu deaktivacije svih uobičajenih patogena od 20-50% u minuti, u zavisnosti od izabrane koncentracije".
Dr. Roland Breves, Head of Henkel's microbiological laboratory 

Partnerski program za komercijaliste i distributere

Promovišite ECOLIT brzorastuće linije proizvoda za higijensku dezinfekciju i podelite svoj uspeh sa nama.

 

Pridružite se ECOLIT partnerskom programu

 

Uvek smo u potrazi za partnerstvom sa pojedincima i distributerima koji su u stanju da prepoznaju izuzetnost ECOLIT proizvoda.

Predstavljamo naš program za distributere i prodavce, gde Vam nudimo zaradu kroz plasman i širenje sopstvenog tržišta sa našim proizvodima.

 

Zašto postati ECOLIT partner ?

 

Visoko efikasni i visoko ocenjeni od strane naših kupaca, naši proizvodi su razvili stalnu bazu korisnika od naših skromnih početaka. Učestvujte u našem uspehu tako što ćete postati naš distributer ili prodavac. Ne brinite, mi vam dajemo svu podršku koja vam je potrebna da promovišete ECOLIT proizvode u vašoj prodavnici i zaradite vrhunske provizije.

Pristupačan Start

Započnite prodaju po najboljim cenama

Dobra Profitna Margina

Nudimo ekskluzivne i konkurentne cene kako bismo osigurali da svaki prodati proizvod bude isplativiji

Kontinuirana podrška znanja o proizvodima

Periodične obuke, kako biste bili dobro informisani i u toku sa znanjem, a kako biste ECOLIT proizvode prodavali bez poteškoća

ECOLIT Partnerski podsticaji

Više narudžbi, više nagrada! Sakupljajte poene da biste iskoristili nagrade iz našeg Programa Podsticaja za Partnere

Zainteresovani ?

Za dodatne informacije pošaljite svoj upit