Svinjska kuga, Ptičiji grip, Biofilm, teški i neprijatni mirisi... i ko zna kakve još bolesti... a sve može da se stavi pod kontrolu.   

Sada i Odmah

Zarazne bolesti stoke predstavljaju veliku pretnju globalnom zdravlju i dobrobiti životinja i njihova efikasna kontrola je ključna za agronomsko zdravlje, kao i za očuvanje i obezbeđivanje nacionalnih i međunarodnih zaliha hrane. Neke razorne bolesti stoke su endemske u mnogim delovima sveta i pretnje od starih i novih patogena i dalje se pojavljuju. Promene globalne klime, poljoprivredne prakse i demografije predstavljaju uslove koji su povoljni za širenje bolesti na nova geografska područja.

Borba protiv amonijaka i patogena. Transformativni uticaj naše tehnologije u poboljšanju kvaliteta vazduha, poboljšanju dobrobiti životinja i stvaranju zdravijeg okruženja za sve.

Sa BIOSAVETY ne samo da smanjujemo klice u vazduhu, već i većinu VOC* i drugih supstanci kao što je AMONIJAK.

Dovoljno je samo 2 sata nakon instalacije, a da se primete promene. Većina organskih mirisa, kao i VOC i druge oksidabilne supstance lako se redukuju i čak menjaju karakter od veoma neprijatnih mirisa do sasvim podnošljivih.

VOC - Isparljiva organska jedinjenja (VOC) se emituju kao gasovi iz određenih čvrstih materija ili tečnosti. VOC uključuju razne hemikalije, od kojih neke mogu imati kratkoročne i dugoročne štetne posledice po zdravlje. Koncentracije mnogih VOC su konstantno veće u zatvorenom prostoru (do deset puta veće) nego na otvorenom.

Rešenje koje nudimo ogleda se u:

Ovaj revolucionarni metod ubrizgavanja HOCl gasa u vazduh u zatvorenom prostoru zaštićen je odobrenim patentom. Ova jedinstvena tehnologija, zajedno sa pripadajućim ekskluzivnim senzorima koji nadgledaju i prilagođavaju nivoe HOCl, ilustruje našu posvećenost pionirskom istraživanju i razvoju.

Odabirom Biosavety, ne odlučujete se samo za rešenje – vi ulažete u budućnost u kojoj napredna, zaštićena tehnologija postavlja nove standarde u kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru.

Zainteresovani ?

Pošaljite svoj upit ili zakažite online konsultaciju

Ekskluzivni zastupnik i distributer za Republiku Srbiju, ECOLIT DOO, Smederevo-Kolari